Sijoita maailman pohjoisimman veden kasvutarinaan

Osakeannissa myydään Hile Water Oy:n osakkeita. Myymme osuutta yhtiöstä, joka hallinnoi omistamiaan tuotantolaitoksia ja brändejä. Hallussamme on oikeuksia mailman parhaimpiin ja puhtaimpiin juomavesilähteisiin.

Osakeanti on käynnissä – haemme sijoittajia

Keräämme sijoituksilla rahaa kehittääksemme toimintaamme. Osakeannin minimitavoite on jo saavutettu. Kokonaistavoitteemme 7,5 M€ saavuttaminen mahdollistaa investointisuunnitelmamme toteuttamisen kokonaisuudessa.

2021/02 Osakeannin minimitavoite 100.000 € täyttyy, joten osakeanti toteutuu. Katso osakeannin vaiheet.

3 tapaa osallistua osakeantiin

Voit tehdä osakemerkinnän kolmella eri tavalla. Voit suorittaa osakkeiden merkinnän joko suoraan verkkosivuillamme, Fundu-järjestelmän kautta tai olla meihin suoraan yhteydessä.

Osakeannin tavoitteet

Tavoitteemme on kerätä 7 500 000 euroa tuotantolinjaston rakentamiseen Saariselän luomukeruualueella sijaitseville lähteille sekä kotimaisen vesibrändin kehittämiseen vientiä silmällä pitäen.

Sijoita helposti verkossa – räätälöidyt osakepakettimme

  • Avoin määrä (minimi 200)

    0,75 € / kpl
Kauppalehti, 22.6.2021

Vahva osaaminen taustalla

Tiimimme on koottu Suomen parhaista eri alojen osaajista.

Mukana olevilla henkilöillä on vahva yrittäjätausta, kokemusta kansainvälisestä ja kotimaisesta liiketoiminnasta, logistiikasta, myynnistä, markkinointiviestinnästä, brändin rakentamisesta, ostoista, automaatio-osaamisesta, muotoilusta, taloudesta ja rahoituksesta sekä vesialalta.

Ota yhteyttä, jos haluat sijoittaa eri summalla

Markus Kivelä

Toimitusjohtaja

040 532 4169
markus.kivela@hilewater.com