Tarinamme

Ainutlaatuista lähdevettä luonnon ehdoilla

Lapin koskematon luonto on yksi tärkeimmistä luonnonvaroistamme. Kuvittele kevätpakkasen puraisema kuru tuntureiden kainalossa ja auringonpaisteessa hehkuva hanki. Miljoonia vuosia vanhan kallioperän päällä, maakerrosten puristuksissa uinuu ainutlaatuisen puhdas vesi, josta riittää elinvoimaa kasveille, eläimille kuin ihmisillekin.

Hile Water on uusi, suomalainen vesiyhtiö, jonka luonnon ehdoilla toimiva vedenotto tapahtuu Saariselän luomukeruualueella. Se tarkoittaa, ettei pumppaamon lähistöllä ole muuta rakennettua ympäristöä, teitä tai lannoitettua viljelysmaata – vain koskematonta luontoa. Siksi lähdevettä ei tarvitse käsitellä mitenkään, vaan se on täydellisen puhdasta sellaisenaan.

Paikallisten tukema

Vuosien saatossa olemme saavuttaneet luottamukseen niin paikallisen väestön kuin eri toimijoidenkin välillä.

Tapamme toimia on saanut vahvistuksen sekä saamelaiskäräjiltä että paikallisilta paliskunnilta. Viesti on selvä: vain yhdessä työskentelemällä voimme varmistaa vedenoton kestävyyden ekologisesti, eettisesti, sosiaalisesti sekä taloudellisesti.

Tavoitteemme on osaltamme kasvattaa alueen elinvoimaisuutta, nostaa Lapin tunnettuutta ja tukea paikallista elinkeinotoimintaa.

Löydä vetesi

Lähdeveden riittävyys kaikille – niin paikallisille, kotimaisille kuin kansainvälisillekin markkinoille – on varmistettu riippumattomien asiantuntijoiden toimesta. Turvaamme, että ainutlaatuisia lähdevesivarojamme hyödynnetään kestävästi ja luontoa sekä paikallista yhteisöä kunnioittaen.

Tuotamme maailman puhtainta ja kestävästi tuotettua raikasta vettä. Varmistamme vesivarojen ja luonnon monimuotoisuuden säilymisen tuleville sukupolville. Tule mukaan rakentamaan vahvaa suomalaista vesibrändiä kanssamme. Löydä, ota omaksi, ole mukana – yhdessä ja ylpeänä.